BARTINNEY

Bartinney ligt op de steile hellingen van de Botmaskop met zicht op de pittoreske Banhoek Valley in Stellenbosch. Het verhaal van Bartinney begint in 1912, maar is sinds 1953 in handed van de Jordaan familie. Vandaag zijn Rose en Michael Jordaan de curators van de 28ha die Bartinney beslaat. De idee is om topwijnen te creëren en de oude charme van de historische locatie te doen herleven.

Alles werkt in harmonie; landbouw en natuur, dieren en mensen, volhoudbaarheid en topkwaliteit; dat is het geloof op Bartinney. De wijngaarden liggen 550m boven de zeespiegel op hellingen tot 45 graden. Kleine parcelen met lage opbrengst op de koelere en hogere hellingen leveren het perfecte fruit voor de Sauvignon blanc en Chardonnay. Op de lagere hellingen vinden we de Cabernet Sauvignon in perfecte condities voor druiven met een balans tussen intensiteit en mineraliteit.

De gevleugelde figuur op de flessen is 'Elevage' genaamd en symboliseert de Franse kunst van het verouderen en veredelen van een wijn naar unieke hoogtes en het ontvouwen van de nobele karakters van een wijn. 

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Elvama BVBA

Gentsestraat 110

8890 Moorslede

België

Tel : +32 (0) 51 / 78 80 37

Gsm Luc: +32 (0) 475 / 42 53 63

Gsm Margaux: +32 (0) 478 / 21 57 37

Email info@elvama.be

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Klik hier

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram Black Round