top of page

Degustatie op maat

Wine tasting

onder begeleiding van Margaux Vannevel (gediplomeerd

sommelier) en/of Sebastian Vannevel (Doctor in de Oenology)

1 avond van +/- 2,5 uur

Proeven van 8-tal wijnen

uitgebreide presentatie

Elvama's Tasting Room of bij jou thuis

De Masterclass Zuid-Afrika van Elvama brengt je een gedetailleerde kijk op de wijnbouw in Zuid-Afrika. Je leert er over de belangrijkste druiven, verschillende regio's en diverse wijnmaaktechnieken in het land. Wist je dat Zuid-Afrika eigenlijk geen nieuwe wijnwereld is maar reeds wijn produceert sinds 1659? Dat de Nederlanders en Fransen een grote invloed hadden op de wijnbouw daar? Dat de meest aangeplante druif geen rode druif is maar de witte Chenin Blanc... en waarom dit zo is? Na deze avond kent de Zuid-Afrikaanse wijnwereld geen geheimen meer voor jou!

Masterclass @ home

Basisprijs: € 50,00 (buiten West-Vlaanderen ook een kilometervergoeding van € 0,42/km vanaf Roeselare)

De prijs van de wijnen wordt apart verrekend. We stellen steeds een selectie te proeven wijnen samen op basis van beschikbaarheid en op maat van jouw wensen. Indien gewild kan er ook gin geproefd worden.

Wij voorzien wijnglazen en een uitgebreide presentatie. Jullie voorzien water en eventueel brood om het pallet te neutraliseren tussen de wijnen door. Op aanvraag kunnen we ook voor gepaste hapjes zorgen bij de wijnen.

 

Alle geopende flessen laten we achter, zo kunnen jullie nog verder genieten van de wijnen na de degustatie. Alle wijnen van de degustatie kunnen achteraf besteld worden met een mooie korting.

Contacteer ons voor meer info.

Masterclass @ Elvama's Tasting Room

Voor groepen tot en met 14 personen kunnen we jullie ook in onze tasting room in Roeselare (Beversesteenweg 622) ontvangen.

Basisprijs: € 50,00

De prijs van de wijnen wordt apart verrekend. We stellen steeds een selectie te proeven wijnen samen op basis van beschikbaarheid en op maat van jouw wensen. Indien gewild kan er ook gin geproefd worden.

Wij voorzien wijnglazen, een uitgebreide presentatie, water en brood om het pallet te neutraliseren tussen de wijnen door. Op aanvraag kunnen we ook voor gepaste hapjes zorgen bij de wijnen.

 

Alle geopende flessen krijgen jullie mee, zo kunnen jullie nog verder genieten van de wijnen na de degustatie. Alle wijnen van de degustatie kunnen achteraf besteld worden met een mooie korting.

Contacteer ons voor meer info.

 

 

Geregeld organiseren we ook masterclasses in bijzijn van een wijnmaker in ons proeflokaal. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe data.

bottom of page