Wie zijn we?

Wat startte als hobby veranderde in een passie, geconcretiseerd in een familiaal bedrijf dat zich specialiseert in Zuid-Afrikaanse producten.​

20190705_194731.jpg

In 2009 trekt Sebastian naar de VS om er een internship “Wijnkunde” te volgen aan de ”Ohio State Univeristy”. Hij doet er ervaring op in een bekend wijnhuis in Michigan, Chateau Grand Traverse. Als hij terugkomt, heeft hij de wijn microbe danig te pakken en vertrekt hij richting Zuid-Afrika waar hij 6 maanden ervaring op doet bij vrienden van vader Luc: Muratie Wine Estate, het oudste en charmantste wine estate van Stellenbosch.

Begin 2011: Seba start zijn studies Bachelor in Science – Viticulture and Oenology aan Stellenbosch Univeristy. In de herfst van 2010 heeft hij ondertussen, samen met vader Luc Vannevel Elvama opgestart. Sindsdien heeft Sebastian zijn studies met succes afgerond en is hij volop bezig met zijn doctoraatstudie. Zus Margaux heeft na haar studies in België een Master opleiding gevolgd aan de universiteit van Stellenbosch in “Agricultural Economics and Management”. Hierna keerde ze eind 2015 terug naar België en vervolledigt ze het team.

Het portfolio is uitgegroeid tot een ruim aanbod van Zuid-Afrikaanse wijnen en exclusieve Zuid-Afrikaanse producten.

Het team

Luc

Al van jongs af aan heeft Luc een grote passie voor wijn. In 2010 heeft hij die passie gecombineerd met zijn liefde voor Zuid-Afrika en Elvama - Your South African Experience opgericht. Dankzij zijn ervaring in het bedrijfsleven is Elvama in 10 jaar uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf.

Sebastian

Sebastian heeft zijn diploma Bachelor in Science - Viticulture and Oenology behaald aan de Universiteit van Stellenbosch en werkt er momenteel zijn doctoraat in oenology af. Hij produceert The General's Gin en een kleine hoeveelheid eigen wijn in Stellenbosch. Hij begint in 2021 aan het diploma DipWSET.

Margaux

Margaux is na een Masteropleiding aan de Universiteit van Stellenbosch in 2015 teruggekeerd naar België om het familiebedrijf te versterken en heeft haar sinsdien bijgeschoold als Sommelier aan het EVW. Zij begint samen met Sebastian in 2021 aan het diploma DipWSET.

Elvama BV

Gentsestraat 110

8890 Moorslede

België

(enkel op afspraak)

Tel : +32 (0) 51 / 78 80 37

Gsm Luc: +32 (0) 475 / 42 53 63

Gsm Margaux: +32 (0) 478 / 21 57 37

Email info@elvama.be

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Klik hier

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram Black Round