GESCHIEDENIS

Wat startte als hobby veranderde in een passie, geconcretiseerd in een familiaal bedrijf dat zich specialiseert in Zuid-Afrikaanse producten.

In 2009 trekt Sebastian naar de VS om er een internship “Wijnkunde” te volgen aan de ”Ohio State Univeristy”. Hij doet er ervaring op in een bekend wijnhuis in Michigan, Chateau Grand Traverse. Als hij terugkomt, heeft hij de wijn microbe danig te pakken en vertrekt hij richting Zuid-Afrika waar hij 6 maanden ervaring op doet bij vrienden van vader Luc: Muratie Wine Estate, het oudste en charmantste wine estate van Stellenbosch.

Begin 2011: Seba start zijn studies Bachelor in Science – Viticulture and Oenology aan Stellenbosch Univeristy. In de herfst van 2010 heeft hij ondertussen, samen met vader Luc Vannevel Elvama opgestart.  Ondertussen heeft Sebastian zijn studies met succes afgerond en is hij volop bezig met zijn doctoraatstudie. Zus Margaux is na haar opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen in 2013 een MaNaMa gestart aan de universiteit van Stellenbosch in “Agricultural Economics and Management”. Na deze succesvol af te ronden, keerde ze eind 2015 terug naar België en vervolledigt ze het team.

Het portfolio is uitgegroeid tot een ruim aanbod van Zuid-Afrikaanse wijnen en exclusieve Zuid-Afrikaanse producten.

"The discovery of a good wine is increasingly better for mankind than the discovery of a new star." -  Leonardo Da Vinci

Elvama BVBA

Gentsestraat 110

8890 Moorslede

België

Tel : +32 (0) 51 / 78 80 37

Gsm Luc: +32 (0) 475 / 42 53 63

Gsm Margaux: +32 (0) 478 / 21 57 37

Email info@elvama.be

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Klik hier

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram Black Round