Wie zijn we?

Wat startte als hobby veranderde in een passie, geconcretiseerd in een familiaal bedrijf dat zich specialiseert in Zuid-Afrikaanse producten.​

20190705_194731.jpg

In 2009 trekt Sebastian naar de VS om er een internship “Wijnkunde” te volgen aan de ”Ohio State Univeristy”. Hij doet er ervaring op in een bekend wijnhuis in Michigan, Chateau Grand Traverse. Als hij terugkomt, heeft hij de wijn microbe danig te pakken en vertrekt hij richting Zuid-Afrika waar hij 6 maanden ervaring op doet bij vrienden van vader Luc: Muratie Wine Estate, het oudste en charmantste wine estate van Stellenbosch.

Begin 2011: Seba start zijn studies Bachelor in Science – Viticulture and Oenology aan Stellenbosch Univeristy. In de herfst van 2010 heeft hij ondertussen, samen met vader Luc Vannevel Elvama opgestart. Sindsdien heeft Sebastian zijn studies met succes afgerond en heeft hij recent zijn doctoraat in oenology behaald. Zus Margaux heeft na haar studies in België een Master opleiding gevolgd aan de universiteit van Stellenbosch in “Agricultural Economics and Management”. Hierna keerde ze eind 2015 terug naar België en vervolledigt ze het team.

Het portfolio is uitgegroeid tot een ruim aanbod van Zuid-Afrikaanse wijnen en exclusieve Zuid-Afrikaanse producten.

Het team

858176_306443886125463_41762306_o.jpg

Luc

Al van jongs af aan heeft Luc een grote passie voor wijn. In 2010 heeft hij die passie gecombineerd met zijn liefde voor Zuid-Afrika en Elvama - Your South African Experience opgericht. Dankzij zijn ervaring in het bedrijfsleven is Elvama in 10 jaar uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf.

10464345_10152532351453446_5922909164708

Sebastian

Sebastian heeft zijn diploma Bachelor in Science - Viticulture and Oenology behaald aan de Universiteit van Stellenbosch gevolgd door een doctoraat in oenology . Hij produceert The General's Gin en een kleine hoeveelheid eigen wijn in Stellenbosch. Hij begint in 2021 aan het diploma DipWSET.

49085574_10155950816780777_3192198188933

Margaux

Margaux is na een Masteropleiding aan de Universiteit van Stellenbosch in 2015 teruggekeerd naar België om het familiebedrijf te versterken en heeft haar sinsdien bijgeschoold als Sommelier aan het EVW. Zij begint samen met Sebastian in 2021 aan het diploma DipWSET.