top of page
Drie glazen witte wijn

Exclusief voor je regio

Wijnhandel

Bij ons vind je een unieke en opwindende collectie Zuid-Afrikaanse wijnen. We zijn trots om samen te werken met wijnhandels en speciaalzaken in heel België, waar we onze producten met exclusiviteit aanbieden. Bovendien streven we naar een razendsnelle service.

Ben je nog steeds op zoek naar een bijzondere selectie Zuid-Afrikaanse wijnen? Zoek niet verder, want wij hebben precies wat je nodig hebt! Onze expertise en passie voor wijnen maken ons de perfecte partner voor jou.

Als je geïnteresseerd bent in het opnemen van onze producten in je winkel of online shop, staan we klaar om jou te ontmoeten. Of het nu op jouw locatie is of bij ons op kantoor, we kijken ernaar uit om ons uitgebreide assortiment aan je voor te stellen.

Neem  vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande gegevens. We kijken er naar uit om van je te horen!

Restaurant

Of je nu een gezellige bistro runt of een verfijnd fine dining restaurant hebt, wij hebben een prachtige selectie wijnen die perfect passen bij jouw zaak. We streven ernaar om samen te werken en een op maat gemaakte Zuid-Afrikaanse wijnkaart te creëren die jouw gasten zal betoveren. Met onze uitgebreide kennis als sommelier (Margaux) en een doctoraat in de wijn (Sebastian), bieden we deskundig advies om een unieke wijnkaart samen te stellen die aansluit bij de voorkeuren van jouw gasten.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat jouw restaurant een onvergetelijke wijnervaring biedt, die de smaakpapillen van je cliënteel zal verrassen en voldoen aan hun verwachtingen.

Contacteer ons

Beversesteenweg 622

8800 Roeselare

051 78 80 37

Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnenkort contact met je op.

bottom of page