top of page

Events & Masterclasses

Wine pouring

In onze meest exclusieve masterclasses bieden we je de mogelijkheid om direct vanuit de bron te leren. Je kunt deelnemen aan een intieme wijnproeverij, onder leiding van de wijnmaker zelf, waarbij de aandacht volledig gericht is op één wijndomein. Luister naar het verhaal achter elke fles terwijl de wijnmaker persoonlijk zijn creaties onthult. Deze ervaring dompelt je onder in de ziel van de wijn, direct vanuit de kelder waar het allemaal begint.

Daarnaast organiseren we ook een aantal interactieve wijnavonden, gepresenteerd door Margaux en/of Sebastian van Elvama. Tijdens deze speciale masterclasses focussen we op fascinerende onderwerpen van de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie. Van de kunst van wijn en spijs-combinaties tot diepgaande duiken in opkomende wijnregio's, deze avonden bieden een unieke gelegenheid om kennis op te doen en te delen met gelijkgestemde wijnliefhebbers.

Start of summer tasting 

We kunnen niet wachten om samen met jullie de zomer feestelijk in te luiden op zaterdag 29 en zondag 30 juni tijdens onze jaarlijkse start of summer tasting!

Datum: zaterdag 29 en zondag 30 juni

Locatie: Nieuwe Molenstraat 6, 8980 Passendale

bottom of page